Hvordan bli mer synlig på Google?

La oss se på noen enkle metoder for å bli mer synlig i Google søk. Husk at navnet på bedriften deres har mye å si på hvor enkelt det er å få gode plasseringer. Dersom det er mange bedrifter og steder med lignende navn kan Google fort ende opp med å vise de fremfor dere.

 

Registrer deres bedrift på Google My Business
Det gjøres her: https://google.com/business 

Bruk god tid og legg inn så mye informasjon som mulig. Husk at My Business oppføringen deres er noe av det mest synlige i et Google søk.

 

Kvalitet på nettsiden

Skal dere ha god plassering på Google er kvaliteten på oppbygningen av nettsiden svært viktig. Sjekk gjerne nettsiden deres med Google sitt Rich results verktøy.
Det finner du her: https://search.google.com/test/rich-results 

 

Registrere deres nettside på Google Search Console

Search Console er et verktøy som lar dere delvis kontrollere hvordan dere vil dukke opp i Google søk. Er dere registrert på Search Console vil dere også motta tilbakemeldinger fra Google på hva dere må forbedre for å sikre god plassering.

 

Pass på at dere lenker Sitemap opp mot Google Search Console ,dersom dere har det. Eller så kan dere opprette et sitemap og laste det opp til deres server.
Her kan du generere Sitemap gratis inntil 500 sider: https://www.xml-sitemaps.com/

 

Og et lite tips på slutten: Innehold betyr alt. Dvs at med lite «relevant» innehold på deres nettside, vil dere heller ikke få god eksponering.