Tjenester

App- Utvikling

Fra idé til ferdig produkt

Renoma kan hjelpe dere fra idéfasen og til ferdig produkt.

De fleste Renoma hjelper har en god idé og mener de har svaret på hvordan alt henger sammen.

Men etter få timer får de seg en overraskelse når de ser hvor mye det ligger bak en App. Funksjoner, backend, UI , UX, hosting, hvilke plattformer skal det bygges på? dette for å nevne noe.

Vi har stor passion for våre kunders arbeidet. Og dere vil føle at vi er den del av deres team. Dette mener vi er en selvfølge for at sluttproduktet skal bli best mulig.

Vi operer og med strict policy på hva vi deler videre av informasjon. Ofte er dette en sårbar periode hvor man ikke ønsker at informasjonen kommer i konkurrenter sin besittelse.

Prosessen

Hvor mere systematisk man jobber desto lavere kostnader vil prosjektet få.

Kort oppsummert vil et prosjekt være slik:

  • Idé
  • Funding?
  • Markedsundersøkelse
  • Kravspesifikasjon
  • Utvikling
  • Testfase
  • Lukket beta?
  • Publisering

Kostnad

Så hva koster det å lage en app?

Her er det vanskelig å gi et fast beløp, men vi vil gi dere en pekepinne på våre utviklingspriser.

Enkel app: 9.000 kr – 20.000 kr
En enkel app kan f.eks være en restaurant som ønsker enkel bestilling av mat(betal i butikk). med meny og info. Uten backend. IOS + Android.

Litt avansert: 20.000 kr – 50.000 kr
F.eks En parkeringsapp. Med betalingsløsning inkludert. Med backend som kan styre alt i appen. 2-3 brukergrupper. IOS+ Android.

Avansert: 50.000kr +
Skal du bygge den nye sosiale platformen? eller kanskje noe helt nytt ingen andre har laget?
Vell, da kommer du normalt under Avansert. Her kan vi bygge opp 1 eller flere apper i systemet, Til IOS+Android og kanskje Windows. I tillegg til en eller flere backends, en til forhandlere , en til admin og kanskje en til partnere. Det finnes ingen grenser.

Hvorfor bruke Renoma?

Renoma kan tilby dere full støtte under hele prosessen. Vi har alltid tid til dere og deler deres lidenskap. Vi kan i tillegg gi bedre priser enn de fleste i markedet. Vi anbefaler og ta oss med allerede fra idéfasen da vi kan sørge for at deres sluttprodukt blir mer intuitivt og vil spare dere for mye tid og kostnader. Kommer man med et ufullstendig kravspec og får systemet utviklet og i ettertid ser at mye mangler, vil dette raskt doble eller triple kostnadene.

Se gjerne noe av våre spennende prosjekter her