Tjenester

Online Renommé Bygging

Online Reputation Management går ut på at vi i Renoma vedlikeholder deres bedrift sitt online renommé. I en tid hvor nærmest alle bruker timevis foran skjermer og på sosiale medier, har et godt online renommé aldri vært viktigere.

 

Renoma kommer ofte inn i arbeidet dersom bedrifter føler seg urett behandlet. Som f.eks dersom en bedrift har mottatt en negativ omtale på Google eller en annen platform. Ofte har bedrifter gode svar på det kunden klager på. Men dette tar ikke platformene hensyn til. Det er nettopp derfor vi er her. Vi i Renoma kan normalt løse opp i problemene uten å blande inn personen det gjelder. Vi har og mulighet til å tilby juridisk claim eller utsendelse fra advokat dersom dette er nødvendig. Men veldig ofte klarer vi i Renoma og rydde opp før saker må eskalere. 

 

Vi forstår bedriftsmarkedet, og vi ønsker å presentere alle bedrifter på best mulig måte.

 

Det er viktig å følge med på sitt Google søk. Sett deg inn i potensielle kunders ståsted. Hvilket inntrykk gir Google søket deres?

 

For å få hjelp med deres online renommé ber vi dere ta kontakt for en uforpliktende prat hvor vi går igjennom pågående problemer. Dere trenger ikke ha problemer for å ta kontakt. Husk at det er mye rimeligere å koble oss på ved et tidligere tidspunkt før sakene går for langt.

Renommé