Tjenester

Nettside

Det hjelper lite med mye penger på markedsføring når grunnlaget og stedet de havner etter å ha klikket på annonsen ikke er bra. Dette gir dessuten dyrere klikk og bruker opp budsjettet uten å oppnå konverteringer/salg. De fleste bryr seg kun om design. Men vi i Renoma bryr oss også om det tekniske Google bryr seg om. Dette gir dere langt bedre plassering i søk enn deres konkurrenter. Vi leverer også alt av innehold dere måtte trenge til deres nettside.

Digital Markedsføring

Vi hjelper dere med vellykkede kampanjer på Google nettverket, Snapchat, Linkedin, Facebook eller Instagram. Sammen ser vi på hvilken målgruppe dere vil treffe, og om dere skal promotere et direkte produkt/tjeneste eller bare vær mer synlig i området dere opererer i. Vi leverer alt fra innhold i annonser til ferdig produkt.

Online Renommé

Vi sikrer deres online renommé. Husk at 9 av 10 Googler bedriften din før de foretar en handel av produkt/tjeneste dersom de ikke kjenner til dere. Derfor er det så utrolig viktig å fremstå best mulig for potensielle kunder. Dette gjelder spesielt B2C. Bedrifter som selger produkter eller tjenester til sluttkunde.

Tjenester

Tjenester fra renoma

Ved å benytte Renoma kan dere øke omsetningen, redusere kundefrafall, redusere salgskostnader og få mer fornøyde kunder.