Tjenester

Digital Markedsføring

Det er ingen enkel sak å endre personers vaner. Vi er alle vanedyr og kjøper det vi vet hva er og som personer rundt oss kjøper.

Vi i Renoma kan hjelpe dere å få deres produkt eller tjenester ut i markedet, gjennom egnede kanaler. Det er bevist at personer som eksponeres gjentatte ganger for noe ser produktet eller tjenesten som mer og mer attraktivt gjennom digital markedsføring.

«Hmm, den ser jo egentlig god ut, kanskje jeg skal prøve den» eller «jeg trenger jo egentlig det nå så kanskje jeg skulle ta en titt». Men det er ikke dermed sagt at kjøpet gjennomføres. Men dersom denne personen eksponeres for produktet gang på gang hvor en kunden er, øker sannsynligheten for at kunden kjøper ditt produkt eller tjeneste.

Det som i tillegg er viktig er nettside og landingsside for annonseringen. Dersom de kommer til en side som ikke gir de den informasjonen de forventer å finne vil de raskt gå ut igjen.

Vi i Renoma foretrekker kreativ annonsering gjennom de kanalene kundene befinner seg. Hva er målgruppen deres,? hvilken platformer bruker de? hvilke apper bruker målgruppen deres? hvilket området ferdes de i? Dette er noen av spørsmålene man må stille seg før man setter opp annonser. Dette gir og grunnlag til hvilke platformer vi i Renoma vil anbefale deg å bruke for å promotere deres produkter- og eller tjenester. Driver dere nettbutikk er noe av det mest fundamentale å knytte nettbutikken til Google Merchant.

Vi kombinerer ofte direktekampanjer med generell synlighet. God og bred eksponering der kundene deres er gir flere konverteringer (salg).

La oss i Renoma utgjøre en forskjell for deres produkt og tjeneste promotering. Vi lykkes når dere lykkes.

eksempel annonse